Ny DGU-app afløser Golfbox

Oprettet d. 2. oktober 2024

DGU har netop frigivet den nye app Mit Golf, som kan findes på Apple App Store eller Google Play Store - klik her for at hente appen: https://bit.ly/MitGolfapp (klik mens du er på din telefon) eller scan denne QR-kode med din telefons kamera. 

Mit Golf samler vigtige funktioner for danske golfspillere og golfklubber i ét digitalt værktøj, som kan integrere med flere forskellige systemer og lette adgangen til relevant information. 

GolfBox integreres også i appen således der er direkte adgang til at booke og bekræfte tider, aflevere scorekort etc. som I er vant til. 

Derudover giver Mit Golf adgang til:

  • Nyheder, beskeder fra os og links til vores hjemmeside
  • Dit digitale DGU-kort
  • Dit handicap og beregning
  • Nyheder fra Golf.dk
  • Leaderboards fra ugens aktuelle turneringer
  • Golfreglerne fra R&A
  • En indbakke med beskeder sendt direkte til appen
  • Nyheder og links fra alle andre klubber i DK

Fremover kan vi sende dig beskeder direkte i appen om f.eks. frost på banen, ugens menu i restauranten, aktiviteter i klubben, ændringer i lokalregler eller lignende. Vi vil derfor opfordre til at hente appen, så vi bedst muligt kan kommunikere direkte til dig. 

Vi vil desuden på klubbens egen side i appen linke til relevante informationer for dig som medlem af golfklubben. Det kan være klubbens turneringskalender, hjemmeside, sociale medier eller lignende.

Når appen har været brugt nogle uger og vist sig stabil og brugbar for alle, vil GolfBox appen blive lukket og brugere bliver automatisk blive videresendt til den nye app. 

Vi glæder os til at få denne nye app i omløb og lære hvordan vi bedst udnytter dens muligheder. DGU oplyser at dette er version 1.0 og at der vil blive arbejdet på nye versioner når den har levet et stykke tid og der er kommet data, erfaringer og feedback fra alle brugerne.

Du kan læse mere om DGU's udmelding på golf.dk

 

DGU-kortet

Hvis man tilgår DGU-kortet via GolfBox app kan man fortsætte med at bruge DGU kortet heri et godt stykke tid endnu. Hvis man allerede har hentet DGU's App Mit Golf, så skal man bruge DGU-kortet der er indbygget heri - det ligger som et ikon nederst i navigationsbjælken. 

Man skal ikke bruge det DGU-kort som kan tilgås via GolfBox i Mit Golf appen. 

Se brug af DGU-kortet i Mit Golf her: https://www.danskgolfunion.dk/manualer/mit-golf-appen/1/da/topic/dgu-kort

Derfor:

  1. DGU-kortet kan bruges i GolfBox egen app indtil den udfases senere på året. Der vil blive informeret om hvornår i god tid. 
  2. Har man allerede skiftet til DGUs Mit Golf App så skal man bruge DGU-kortet direkte fra forsiden (eller menuen) og ikke via GolfBox i Mit Golf appen. 

 

Vejledning

I kan finde en udførlig vejledning til appen her: https://www.danskgolfunion.dk/manualer/mit-golf-appen

Appen er for alle medlemmer med et aktivt medlemskab (desværre ikke prøvemedlemmer) og et DGU-nummer og adgangskode. 

Skulle du have problemer med at logge ind med dit DGU-nummer, så tjek venligst at du kan logge ind på golf.dk - det er det samme login. 

 

Hvilke telefoner kan bruges?

Appen supporteres på ældre telefoner med version iOS 16 og Android 12 og kan virke på version iOS 15.6 (Iphone 7) og Android 9. Telefoner ældre end dette og/eller ikke-smart telefoner kan desværre ikke bruges. 

Hvis du har glemt din adgangskode så er det muligt at få lavet en ny. Der er et link til glemt password i appen, som sender en mail til at lave et nyt. Alternativt kan denne benyttes - https://www.golfbox.dk/portal/login/password.asp

 

Tekniske nedbrud og mere generelle observationer kan meldes til DGU på app@dgu.org. Dette er dog en opsamlings mailadresse og ikke til en-til-en kommunikation. 

 

Vi opfordrer således til at I snarest henter Mit Golf og skifter til at bruge denne i stedet for GolfBox's app som vil blive udfaset senere i efteråret.